Hírek

2005.07.26. 00:00

Pont százan indulnak a ralin

A X. Magyar Borok Útja Rally augusztus 26-án startol. A versenyzők 1,6-os Ford Focusszal vágnak neki az útnak. A jubileumi túrán feltérképezik huszonkét borvidékünket. A versenyen száz autó áll a rajtvonalhoz.

Sz. Á.

[caption id="" align="alignleft" width="275"] Péter Szabó Szilvia lesz a háziasszony – mutatta be Regőci Attila elnök
[/caption]Regőci Attilától, a szervező bizottság elnökétől megtudtuk: két plusz autót biztosítanak arra az alkalomra, ha Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Orbán Viktor exminiszterelnök is elfogadja a meghívásukat. Lesznek média- és politikus párosok is. Sőt, idén tíz női páros is elindul.

A verseny a Parlament elől indul, és Paks lesz a végállomás. A versenyzőknek ügyelniük kell a sebességre is, különböző pontokon ellenőrzik őket. A háromnapos rali háziasszonya a Nox együttes énekesnője, Péter Szabó Szilvia lesz. Csapatával éjszaka érkeztek haza Erdélyből. Tizenhét órát autóbuszoztak Tusnádfürdőig, ahol színpadra léptek. Szilvia szerényen elárulja, sikerük volt. A nyáron az együttessel Isztambulba készülnek. Ám most a háziasszony szerepre készül, eddig nem kérték fel ilyen munkára. Lesz dolga, hiszen a különböző állomásokon fogadja a játékosokat, és a díjátadón is ő hirdeti ki az eredményt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!