Hírek

2005.07.09. 07:08

Rock, pénz, szerelem

Csák E.

A szőke ukrán diáklány, Jevgenyija és a szakállas skót rockzenész, Sean egy egyiptomi bárban ismerkedett össze. A kapcsolat Londonban folytatódott és persze Leeds városában, ahol a Death Valley Screamers haevy metal együttes legtöbbször játszik. A két fiatal elhatározta, rövidesen összeházasodnak. Amikor Sean Carr először megérkezett Kijevbe, belecsöppent a „narancsszínű forradalom” kellős közepébe. Jövendő anyósa az utcai tömegjelenetek fő szónoka volt, s a győztes ellenzék vezéreként ő lett Ukrajna miniszterelnöke. Sean a Yorkshire Evening Postnak elmondta: Julija Timosen-ko először félelmet keltett benne, de most már mamának szólítja, sőt: Harley-Davidsonát és kedvenc rottweilerét átköltöztette a Dnyeper partjára.
Azt, hogy a lány egy nagyon gazdag család sarja, Sean állítólag sokáig nem tudta, bár látta, hogy a lánynak bőven van pénze. Így hát az történt, ami a mesében. A romantikus történetet a The Times is megírta, emlékeztetve, hogy Carr eredetileg „mister minit”-es cipész és kulcskészítő volt, s emellett foglalkozott a „nehéz fémmel”. A zenész e-gyelőre maga sem tud napirendre térni azon, hogy egy milliárdos családjába kerül. „Nem akarom elhinni. Ez csoda. Számomra hatalmas változást jelent. Megtanultam egy kicsit ukránul, és alakítottam egy rockegyüttest” - mondta a lapnak.
Az esküvőt november 2-án tartják, valószínűleg Yorkshire-ban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!