Hírek

2005.07.18. 00:00

Tíz utca újulhat meg még ebben az esztendőben

Eredményesen pályázott a váci önkormányzat a Huszár és a Telep utca burkolatfelújításának támogatására.

Lázin M. A.

A városvezetés ötvenszázalékos önrészt vállalt a munkákhoz. A Duna-parti település ugyancsak pályázaton nyert ötvenszázalékos támogatást a Cindróka és a Garam utca egy-egy részének, valamint a Temető út Zrínyi utca és Telep utca közötti szakaszának felújítására. Ezeken a helyeken a régi aszfaltszőnyeg már erősen széttöredezett, illetve hatalmas kátyúk nehezítik a biztonságos közlekedést. A Karcsú, a Lehár, a Madách és a Jókai utcát érintő pályázatokat várhatóan a nyár végéig elbírálják. Ha a város sikerrel jár, akkor itt a munkák legkorábban ősszel kezdődhetnek.

Mint Tóth Árpád alpolgármester a Semmelweis-napi ünnepségen bejelentette, a tervek szerint még ebben az esztendőben új burkolatot kap a Jávorszky Ödön sétány és az Argenti Döme tér. Emellett hozzátette, az önkormányzat saját forrásból korszerűsíti a Fonó utcát is. A felújításokra fordított összeg meghaladja a százmillió forintot. A munkások és az aszfaltozógépek várhatóan még ebben a hónapban megindulnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!