Hírek

2005.07.04. 00:00

Új gazdája van a Szőrös könyvnek

Szokásos évadzáró partijára invitálta barátait Szulák Andrea és Fábry Sándor. A két televíziós csatornán, a TV2-n és az RTL Klubon futó műsor két sztárja rengeteg ismert embert vonzott a Duna-parti szórakozóhelyre.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="268"] A show-man Fábry és a show-lady Szulák Andrea – mint a képből is kiderül – igen kedveli egymást Fotó: Kiss Attila
[/caption]Itt talált új gazdára egy évre a vándor Szőrös könyv is, amelyet Fábry Wahorn Andrással még 1994-ben írt. Egy évig Szulák Andrea őrizte, most pedig az egyszemélyes zsűri, maga Fábry a show táblacsapatának adta át. Magyarán, akik a műsor alatt óriási táblákon, óriás betűkkel felírt szöveggel segítik a munkáját. A vendégek között láttunk olyan ismert embereket is, akik a Magyar Televízióban dolgoznak, például Simon Andrást, a TV2 egykori híradósát. A nagy hírű vállalkozót, Stadler Józsefet is felfedeztük a tömegben, ahogy Bíró Icát is és Delhusát is ifjú barátnője kíséretében. Demcsák Zsuzsa is ott volt párjával. Zsuzsa olyan vékony, meg sem látszik rajta, hogy a közelmúltban született gyermeke. Fábry a buli után hamarosan újra útra kel, hiszen Wahornnal árkon-bokron keresztül hazahozzák Amerikából a régi Cadillacet. Szulák Andrea most pihen, otthon locsolja a füvet – mondta viccesen. Párjával, Gáborral az Adriára készülnek. Andrea nem titkolja, az elmúlt évad elég fárasztó volt, hiszen két tévés műsora mellett, színházban is fellép, és az évadzárás előtt Győrben még premierje is volt, a Hippolyt, a lakájban játszik. Az esős idő ellenére még éjfélkor is szórakoztak a meghívott vendégek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!