Hírek

2005.09.24. 00:00

HÍRsáv

BAMA

A Cotton Club Singers ABBA-dalokat énekel
Az ABBA együttes ismét divatba jött. A négytagú svéd csapat mindenki által jól ismert dalait most a Cotton Club Singers adja elő. Ám eddig még soha nem hallott formában: dzsesszben és swinghangzásban játssza a szintén négytagú együttes. Egy különleges összetételű, tizenhét tagú zenekar kíséri őket.

Kamarás még mindig nem döntött
A hírek szerint Kamarás Iván még mindig nem döntötte el, hogy elindul-e a Dakar Rallyn. Mindenesetre rendszeresen találkozik Szalay Balázzsal, hogy ha mégis úgy dönt, autóba ül, akkor a Szalay Dakar és a Gillette Team tagjaként ne legyen rá panasz. Kamarás úgy tartja, ilyen versenyen nem lehet egyik napról a másikra elindulni. Sokat kell még tanulnia ahhoz, hogy bátran nekivághasson a nem kis távolságnak.

Szandi harmadik gyerekét várja
Fenyő Miklós sok-sok évvel ezelőtt felfedezte Szandit. Ám mostanában keveset hallunk a kétgyerekes anyukáról. Az énekesnő most újra terhes. Bogdán Csaba és Szandi két gyereke, Blanka és Domonkos még nem egyezett meg a baba nemében. Blanka kislányt, a kisfiú öcsikét szeretne. Szandiék sem tudják még, hogy milyen nemű lesz harmadik gyerekük, csak azt sejtik, hogy április elején jön majd a világra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!