Hírek

2005.09.21. 00:00

Hírsáv

BAMA

Mégsem lesz Marsi–Palik-esküvő?
Hazánk egyik álompárja újra központi téma, hiszen néhány hónap kihagyás után most esküvőt tervez Marsi Anikó és Palik László. Tegnap felröppentek azonban olyan hírek is, miszerint semmi sem lesz az egészből. Állítólag veszélybe került az álomesküvő. Hogy miért, egyelőre nem lehet tudni. Néhány hónap múlva kiderül, mi az igazság.

Világrekodot állított fel Pongó
Vajon ki emlékezik Pongóra, aki a TV2 Big Brother valóságshow-ban szerepelt? A komlói bugyiárus később feltűnt az RTL Klubon is. Most ismét hallat magáról, tizenkét dalt írt egyetlen nap alatt. Pongó világcsúcsot állított fel olyan számban, amelyben eddig nem született Guinness-rekord. Barátjával huszonnégy órát töltött egy szobában egyetlen szintetizátorral és egy kongával.

Borral készítik a finomságokat
Somló Tamás, Kőbán Rita és Csomor Csilla főz kollégáinak és barátainak a Shakespeare étteremben. Az ősz a szüreté, ezért természetesen borral készített ételek kerülnek az asztalra. A kivételt Somló Tamás jelenti, ő somlói galuskát készít.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!