Hírek

2005.09.09. 06:19

Hírsáv

BAMA

Gesztesi ki sem látszik a munkából
GESZTESI KÁROLY nem sokat pihent a nyáron. Az erre szánt idÕt a Csak szex és más semmi forgatásával kezdte, ahol színházi főrendezőt alakított. Még ott játszott, amikor a Szabó István rendezte Rokonok című produkcióban kezdett el dolgozni. A napokban éppen bankárt alakít a Tibor vagyok, és hódítani akarok című készülÕ moziban. Õsszel pedig a színházi munka következik, valamint a Jóban Rosszban sorozat. Év végére talán elkészül a lemeze is.

Palik László beköti Marsi Anikó fejét
MICSODA fordulat! Vagy inkább az elmúlt időszak legjobb reklámfogása? Marsi Anikó és Palik László szerelméről beszélünk. Az álompár egyszer csak úgy döntött, nem folytatják közösen az életet. A tévés nyilatkozott, még mindig szereti az egykori műsorvezető-üzletember-autóversenyzÕt. Palik hallgatott. Hetek óta azt suttogták, esküvő lesz Marsiéknál. Az álompár most bejelentette: esküsznek.

Oroszlán Szonja második filmjében fakad dalra
A SZÕKE SZONJA és a Back II Black-es Bebe egymásra talált. A színésznő, Oroszlán Szonja persze nem esett szerelembe az énekessel. Mindössze azt történt, hogy Bebe és a színésznő közösen énekelt el egy dalt az Egy szoknya, egy nadrág című filmben. Oroszlán Szonja a Valami Amerika című moziban is dalra fakadt már egyszer.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!