Hírek

2005.09.03. 00:00

Ingyen viszik el az idős polgárok hulladékait

Ismét díjmentesen szállítják el a hatvanöt év feletti, valamint az I. és II. rokkantsági csoportba tartozó százhalombattai lakosok kommunális hulladékát. A város önkormányzatának képviselő-testülete még júniusi ülésén döntött arról, hogy a több mint ezerhatszáz embert érintő kedvezményt ősztől a kedvező fogadtatásnak köszönhetően újra visszaállítja.

Lázin M. A.

A díjmentességet a Szákom Kft.-nél lehet igényelni. Az ügyfélszolgálat hétfőtől csütörtökig reggel héttől délután négyig, míg pénteken reggel héttől délután egy óráig tart nyitva. Az érintettek mindenképpen vigyék magukkal a szükséges iratokat, azaz a személyi igazolványt vagy egy orvosi bizottság által a rokkantságról kiadott határozatot. Eddig összesen hétszázötvenen jelentkeztek az új szolgáltatás igénybevételéért a kommunális szolgáltatónál. Ezek a polgárok a szeptemberi számlán kapják meg a jóváírást.

– Ez igen dicséretes ötlete volt az önkormányzatnak, hisz nekünk minden fillér számít – minősítette érdeklődésünkre a határozatot Ősi Jánosné, százhalombattai nyugdíjas. A hölgy kérdésünkre hozzátette, nem is érti, hogy többi sorstársa eddig miért nem jelentkezett ezért a támogatási formáért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!