Hírek

2005.09.22. 00:00

Kikapott az olimpiai bajnok sáfrányos hagymalevese

Ezt jól kifőzték a Shakespeare étteremben. Egy olimpiai bajnok, Kőbán Rita, egy népszerű szappanopera sztárja, Berényi Zsuzsa vagyis Csomor Csilla és egy igazi zenész, Somló Tamás megfőzte. Koós János, Edvin Marton, Czeizel Endre, valamint sok sztár és ismert ember megette. És ez így van jól.

Jónás J.–Szilágyi Á.

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Kőbán Rita, Somló Tamás és Csomor Csilla főzőtt az éhes vendégseregre
[/caption]Közben jót beszélgettek, játszottak egy kicsit, és versenyre keltek. Mert azért megszavaztatták egymást, és nyert Csomor Csilla grillezett hala. Nem sokkal előzte meg Kőbán Rita sáfrányos hagymalevesét és Somló Tamás somlói galuskáját. Az étterem hagyományos Sztárvacsorája a jó hangulat mellett a borról is szólt. Bájos pillanat volt amikor Végvári Ádám saját palackozású oportójával megkínálta Koós Jánost. Az is kedves volt, mennyire komolyan vette az esti vetélkedőt Bálint Antónia. Sikongatott egy-egy jó válasza után. Ja igen, ezen az estén a bor ismeretéből is számot kellett adni. A győztes a Cotton Club Singers együttes énekesnője, Szűcs Gabi lett. Őt a Shakespeare étterem főnöke vacsorameghívással díjazta. Pokrivtsák Mónikát arról faggatták, mikor készül el a könyve. – Már néhány oldalt leírtam – árulta el az RTL KLub műsorvezetője –, de az még odébb van, hogy befejezzem. Bálint Antónián is számon kérték, hol tart első lemezével. Megtudtuk, egyelőre egy-két szám készült el. Toncsi nem akarja elsietni. Énektanárnőhöz jár, talán majd jövőre vonul stúdióba a dalokkal. Az étteremben már csak néhányan beszélgettek, amikor megérkezett a focizásból Hajdú Péter is, hogy hazavigye kedvesét, Toncsit.

Jónás J.–Szilágyi Á. Kőbán Rita, Somló Tamás és Csomor Csilla főzőtt az éhes vendégseregre -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!