Hírek

2005.09.20. 00:00

Lány, akit bedarált a média

Ha az amerikai ValóVilág show egyik szereplője papírra vetné életét és számos tengerentúli sztárral folytatott viszonyát, a könyv bestseller lenne. Ám mi kis ország vagyunk, ki tudja, kelendő lesz-e Molnár Anikó Mellbedobás című, most megjelent könyve.

Szilágyi Á.

[caption id="" align="alignleft" width="183"] A mell most is főszerepben volt
[/caption]Persze Anikó már sokfelé mesélt kapcsolatairól. Jogos a kérdés, mi újat tudhatnak meg a ValóVilág, később a Nagy Ő szereplőjéről. Bejárta a sajtót a hír Bochkor Gáborral és Klausmann Viktorral való viharos szakítása is. Aki mégis veszi a fáradságot, és kézbe veszi a könyvet, talál benne érdekes részleteket is. A kötetben szereplők, ha nyíltan nem is mondták ki, de várták, miként emlékszik bizonyos történetekre a szerző. Ám Anikó nem botránykönyvet írt, inkább megpróbálja megmagyarázni, mi miért történt vele. Hibáztatva a bulvársajtót, mert némelyik valótlanságokat írt róla és kapcsolatairól. Akármilyen hihetetlen, Molnár Anikó egykor orvos akart lenni. Aki elolvassa az írást, látja, mikor is kanyarodott vagy siklott ki az élete más felé. Még nem tudni, siker lesz-e a Mellbedobás, mindenesetre a könyv bevételének felét Anikó felajánlotta a Bethesda Gyermekkórház javára.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!