Hírek

2005.09.07. 00:00

Milliók gyűltek össze az idei, jubileumi borralin

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="249"] Kapronczai Balázs, Kapronczainé Polgár Kata és Polgár Zoltán a pincében
[/caption]Másfél héttel ezelőtt zárult a X. Magyar Borok Útja Rallye. Akkor három napon át száz versenyautó száguldott át a Dunántúlon. Persze csak képletesen. Hiszen a kulturált borfogyasztás és a hazai borvidékek népszerűsítése mellett a verseny fő célja az autóvezetés szabályainak betartása volt. Regőci Attila főszervezőtől megtudtuk: a versenyzők Keszthelyen, Pécsen és az utolsó este, a Gundel étteremben is vásárolhattak tombolát. Ezek értékesítéséből, valamint Kapronczainé Polgár Katalin és férje árverésre bocsátott borainak bevételéből, illetve a SIL fürdőszoba tulajdonosa, Sági László nagyvonalú ajánlatából összesen 1300000 forint gyűlt össze. Ezt a borrali szervezői a Magyar Vöröskereszten keresztül a Somogy megyei és az erdélyi árvízkárosultakhoz juttatták.
Emellett bejelentették, hogy a Magyar Borok Útja Rallye egyik versenyzője, Juhász Béla, az Interline Kft. vezérigazgatója a REGŐ Kft. közreműködésével félmillió forint támogatást adományozott a MÁV Kórház újszülött részlegének, hogy segítse az osztály munkáját.  n Balaton B.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!