Hírek

2005.09.24. 00:00

MOB-médiastaféta

BAMA


Valamennyi résztvevő médium feltesz egy kérdést azon a napon, amikor rákerül a sor a váltóban, önöknek pedig a három megadott válasz közül kell kiválasztani a helyesnek véltet. A válasz betűjelét
a kérdés sorszáma mögé írva küldjék el SMS-ben a 06-30-30-30-662-es számra (06-30-30-30-MOB). Aki legalább kilenc kérdésre helyesen válaszol, részt vesz a sorsoláson, amelyen
értékes nyeremények várják
a játékosokat.
 
A 32 nyeremény
Egy Nokia 6680-as mobiltelefon, amely az új, 3G-s rendszerben is használható, a MOB főtámogatója, a T-Mobile Magyarország felajánlásával.
Egy, az athéni olimpikonok által is viselt, kereskedelmi forgalomban nem kapható melegítő a MOB főtámogatójától, az Adidas Magyarország Kft.-től.
Tizenhat, kereskedelmi forgalomban nem kapható, olimpiai motívumokkal díszített exkluzív Swatch óra.
Nyolc, kereskedelmi forgalomban nem kapható könyv, melynek címe: Magyarok az olimpiai játékokon, Athéntől Athénig. Hat, a MOB gondozásában megjelenő Sportévkönyv.
A kérdés:
9. Hány NOB-ülést rendeztek eddig Budapesten?
A: kettőt
B: hármat
C: négyet

Akik később kapcsolódnak be a játékba, azoknak is van esélyük: az előző napok kérdései megtalálhatók a MOB internetes honlapján (www.mob.hu). A helyes megfejtéseket, valamint a nyertesek nevét október 4-én ismertetik a staféta résztvevői. Figyelem! Egy üzenetben csak egy kérdés száma és betűjele küldhető vissza!
(Az SMS nem emelt díjas.) A játék október 1-jén, éjfélkor zárul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!