Hírek

2005.09.21. 00:00

Öngyilkos lett vagy lelőtték?

Feljelentést tesz az ellen az ismeretlen ellen, aki a tűzparancsot kiadta fia lelövésére, mondta tegnap a karcagi kórház előtt a múlt héten lövöldöző rendőr édesanyja, Kabai Sándorné.

Szemán L.

Az anya vitatja a hivatalos álláspontot. Szerinte fia nem öngyilkos lett, ahogyan azt a hatóságok közzétették, hanem a kommandósok végeztek vele. Úgy véli, azért kellett ilyen módon meghalnia a fiának, hogy „örökre elhallgattassák”. Kabai Sándorné beszélt arról is, hogy fia egy korrupciós ügyre bukkant, amit jelentett is felettesének. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint nem tudnak korrupciós ügyről. Az anya tegnap azt szerette volna elérni, hogy fia boncolásán egy független orvos is részt vehessen, ám erre nem volt mód. Pedig a hozzátartozóknak lehetőségük van megválasztani, hogy ki végezze el a boncolást. Kiss Imre őrmester múlt csütörtök este lövöldözött a városban, közben eltalálta a kapitányt is. Péntek hajnalban a hivatalos verzió szerint megadás helyett főbe lőtte magát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!