Hírek

2005.09.13. 00:00

Szexbombák parádéja magyar filmen

Pantichin Edina – Görög Zita és Lipcsei Betta mellett a harmadik bombázó – is játszik a Fej vagy írás című, november 10-én mozikba kerülő filmben. Edina a Playboy magazin címlaplánya volt.

Parcsami Gábor

– Régi, gyerekkori álmom teljesült azzal, hogy filmet forgathatok – mondja Pantichin Edina. – Amikor megtudtam, hogy beválogattak, majd’ kibújtam a bőrömből. Alig várom, hogy végre meglássam magam a mozivásznon.

A Fej vagy írás története dióhéjban arról szól, hogy mit tehet egy félénk egyetemista, ha szerelmes lesz egy csodálatos és megközelíthetetlen topmodellbe. A fiú egy elegáns szállodában mosogatással teremti elő a tandíjra valót, s néha a szállóban megpillanthatja az imádott nőt, aki észre sem veszi, csupán akkor, amikor a szálloda parkolójában elgázolja rajongóját. A botrányt elkerülendő, a modell a saját lakására cipeli a fiút. A bonyodalmak csak itt kezdődnek el igazán, itt lép be a történetbe egy bulvárfotós és a modell menedzsere. A parádés szereposztásban a főszerepet Görög Zita, húgát pedig Lipcsei Betta alakítja. Az egyetemista fiút Keller János, a menedzsert Pindroch Csaba játssza. – Szerepem szerint a menedzser titkárnője vagyok. Lehet, hogy kis szerepnek számít, de számomra nagyon izgalmas – meséli Edina.

A szép lány a filmezésben még kezdő, de a kifutó világában már tapasztalt „nyuszinak” számít, hiszen ő volt 2003 novemberében a Playboy magazin címlaplánya. A következő évben nem akármilyen megtiszteltetés érte: ő képviselhette hazánkat a Playboy magazin félszázados fennállását ünneplő Beverly Hills-i luxuspartin, amelyre húsz ország legszexibb hölgyeit hívták meg. A szupermodell jelenleg a Kodolányi János Főiskola kommunikáció szakán tanul. – Ha meglesz a főiskolai diplomám, szeretnék a rádióban vagy valamilyen PR-ügynökségnél dolgozni – árulja el.

Pantichin Edina

Születési hely: Győr

2003: a Playboy magazin novemberi címlaplánya

2004: részt vesz a Playboy Beverly Hills-i luxuspartiján

Tanulmányok: Kodolányi János Főiskola kommunikáció szak

2003: a Playboy magazin novemberi címlaplánya

2004: részt vesz a Playboy Beverly Hills-i luxuspartiján

Tanulmányok: Kodolányi János Főiskola kommunikáció szak -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!