Hírek

2005.09.12. 00:00

Szombaton nyílik a BNV

E hét végén, szeptember 17-én nyílik a Budapesti Nemzetközi Vásár, amely szeptember 25-ig kilenc napon át minden eddiginél színesebb kísérőprogrammal várja a nagyközönséget.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="301"] Idén ötnapos, minden hétköznapra érvényes bérlet is váltható
[/caption]Az első nap este nyitókoncert köszönti a vendégeket, amelyen a Republic lép fel. A szuperkoncertre érvényes lesz az aznapi BNV-belépőjegy, de aki 18 óra után vált jegyet az előadásra, az a vásár többi napján bármikor, egy alkalommal bemehet vele. A BNV könnyűzenei koncertek sorozatát kínálja, többek között a 100 Folk Celsius, Sólymos Tóni, Gerendás Péter részvételével, de fellép Somló Tamás, Pierrot és zenekara, Gáspár Laci, Roy és Ádám az Irigy Hónaljmirigy, Török Ádám és a Karthago együttes is. A színpadi programok mellett gyerekprogramok, interaktív játékok, az egész családot megmozgató vetélkedők gondoskodnak a jó hangulatról. Az idén újdonság az ötnapos, hétköznapokon érvényes bérlet, ami jelentős megtakarítást hoz annak, aki többször meg akarja tekinteni a vásárt. További újdonság, hogy a belépőjegyeket már előre is meg lehet vásárolni országszerte minden lottózóban. A vásár középpontjában az otthon áll, annak minden kellékével. A generációk együttlakásának fortélyait ismerhetik meg a Lakberendezői TREND-szigeten. Érdemes felkeresniük a vásárt azoknak, akik épp most építkeznek: a kínálatból fel lehet építeni a házat az alapoktól a tetőig.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a BNV-vel egy időben tart nyitva az INFOmarket-INFOtrend számítástechnikai, az INTERSOUND szórakoztatóelektronikai vásár, valamint az INGATLAN EXPO, ahol telket, házat, nyaralót kínálnak az ingatlanforgalmazó cégek. A vidéki látogatók a Volánbusz Rt. magyarországi járatain 50 százalékos utazási kedvezményt, a MÁV járatain 50 százalékos menettérti kedvezményt vehetnek igénybe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!