Hírek

2005.09.24. 00:00

Tizenegy évet kapott a baltás családi rém

Sz. L.


Jogerősen tizenegy évre ítélt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság egy kilencgyermekes férfit, adta hírül a HavariaPress. A megyei bíróság ezzel jóváhagyta a Mátészalkai Városi Bíróság folytatólagosan elkövetett erőszakos nemi közösülés és nevelése alatt álló kiskorú sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszak miatt kiszabott ítéletét. Az ítélet indoklása szerint a vádlott kilenc gyereket nevelt, de az élettársa távollétét kihasználva rendszeresen fajtalankodott öt- és tízéves lányaival. Emellett több alkalommal fenyegetéssel szexuális aktusra kényszerítette  még a sógornőjét és anyósát is.
A vádlott időnként baltát is használt, hogy közösülésre bírja családtagjait. Olyan is előfordult, hogy a sógornőnek végig kellett néznie, hogyan erőszakolja meg az anyósát. A vádlott szerint élettársa ki akarja túrni őt a szocpol segítségével felépített, az aszszony nevén lévő  közös házukból, azért vallott rá. A bíróság azonban nem fogadta el a vádlott védekezését. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!