Hírek

2005.11.04. 00:00

Megölte feleségét, fiát, majd magával is végzett a férfi

Az albertirsai T. család otthonához állampolgári bejelentésre mentek ki a rendőrök. Az idős szülőket és velük élő fiukat már napok óta nem látták a környékbeliek és aggódni kezdtek értük.

Nagy E. D.

 Lukácsi Zsuzsanna, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese lapunknak azt mondta: a rendőrök belülről zárva találták a lakást. Szakember segítségével és tanúk jelenlétében feltörték T.-ék otthonát, ahol a háromtagú családot holtan találták. A tetemek mellett, egy búcsúlevélben a 67 éves családfő elismerte, hogy ő ölte meg 61 éves feleségét és 41 éves fiát, ám nem indokolta meg, hogy miért követte el tettét. Úgy tudjuk, a férfi megfojtotta feleségét, fiával pedig egy, a fejére mért erős ütéssel végzett. A fiatalember halálát az első vizsgálatok szerint koponyatörés okozta. Amikor végzett családtagjaival, megírta búcsúüzenetét és felakasztotta magát. A tragédia azért is érthetetlen, mert a helybeliek szerint a család rendezett körülmények között élt, és semmi se utalt arra, hogy komoly problémáik lennének.

A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben, ám mivel a búcsúlevélen kívül más bizonyítékok is igazolják, hogy a családfő volt az elkövető, ezért várhatóan rövid időn belül megszüntetik a nyomozást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!