Hírek

2006.04.08. 14:15

Talmácsi tizenegyedik lett Katarban

A gyorsaságimotoros-világbajnokságon mindkét magyar versenyző gyengébben teljesített a vártnál. Mind Talmácsinál, mind Tóth Imrénél elsősorban technikai problémáik okozták a rosszabb helyezést.

BAMA

Az időmérő edzéseken nyújtott teljesítménye alapján Talmácsi Gábor a 6. helyről indulhatott a Katari Nagydíjon, Tóth Imre pedig a 21-edikről. Talmácsi nagyon szépen rajtolt, és egészen a harmadik helyig sikerült feljutnia, később azonban fokozatosan visszacsúszott a 13. helyre. Szakértők úgy vélik, a motor valószínűleg nem volt teljesen jól beállítva, ez okozta nála a pozícióvesztést. Az utolsó körben azonban még így is tudott előzni, és végül a 11. helyen ért be a célba.

Tóth Imre végig sem tudta csinálni a versenyt, mert már a 7. körben elromlott Aprilia-motorja, és kénytelen volt feladni a küzdelmet.

A verseny végeredménye: 1. Bautista (spanyol, Aprilia) 2. Kallio (finn, KTM) 6.7 másodperces hátrány 3. Gadea (spanyol, Aprilia) 6.8 4. Pasini (olasz, Aprilia) 8.3 5. Rodriguez (spanyol, Aprilia) 13.3 6. Nieto (spanyol, Aprilia) 14.5 7. Faubel (spanyol, Aprilia) 15.2 8. Luthi (svájci, Honda) 16.2 11. Talmácsi Gábor (Honda) 29.5

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!