Hírek

2006.07.13. 10:57

Jó mezőny Budakalászon

A nevezések alapján a kontinens elitje itt lesz a csütörtökön kezdÕdÕ budakalászi öttusa Európa-bajnokságon

AS

A nevezések alapján a kontinens elitje itt lesz a csütörtökön kezdÕdÕ budakalászi öttusa Európa-bajnokságon, melyen a magyarok a nÕk és a férfiak mezÕnyében is érem, illetve érmek megszerzésének a reményében szerepelnek.

Európa legjobbjai valamennyien jelezték részvételüket, így indul majd többek között a legutóbbi, athéni olimpia két gyÕztese, Vörös Zsuzsanna és az orosz Andrej Mojszejev,valamint a litván Edvinas Krungolcas, aki páratlan teljesítménnyel egymás után három Eb-t nyert meg, s Budakalászon a sorozat folytatásáért hajt.

Az ő esetleges sikere egyedülálló lenne, de amint arra Császári Attila,a sportág hazai szövetségének (MÖSZ) elnöke a rajt előtti utolsó sajtótájékoztatón utalt, már az is páratlan, hogy egy mindössze tízezres település lehet a házigazdája egy ilyen jeles eseménynek. Az Eb eseményeire nem kell belépőt váltani, a budakalászi sportcsarnokba, a mellette kialakított lovas- és futópályára, valamint - a verseny idejére - a Római StrandfürdÕbe is ingyenes a belépés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!