Hírek

2006.09.28. 10:32

Vért, verítéket és könnyeket ígér a Fradi új elnöke

A Ferencvárosi Torna Club újonnan megválasztott elnöksége egyhangúlag úgy döntött, Dámosy Zsolt legyen az egyesület elnöke. A nyilvános ülésen a másik elnökjelölt, Sipos Jenő visszalépett, s arra kérte a tagokat, hogy riválisát támogassák. Ezt követően ellenszavazat és tartózkodás nélkül választották elnöknek Dámosy Zsoltot.

BAMA

„Gyerekként soha nem gondoltam volna, hogy nemcsak szurkolóként tudom segíteni szeretett klubomat, a Ferencvárost. Összes vállalkozásomat feladom erre a négy hónapra, hogy kizárólag az FTC megmentésére tudjak összpontosítani. Úgy vélem, ennyi idő alatt elválik, sikerül-e jó útra téríteni a klubot. És hogy mit ígérhetek? Csak azt, amit Winston Churchill: vért, verítéket és könnyeket, de azt hiszem, ezt az elnökség tagjai kivétel nélkül tudják. Nagyon kemény munka vár ránk” – mondta megválasztása után Dámosy. Az elnökség mandátuma 2007. január 31-ig szól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!