Hírek

2006.10.30. 17:13

Autóra dőlt a fa, egy idős férfi meghalt

Halálos áldozata is van annak a viharnak, amely hétfőre virradóra, illetve reggel söpört át az országon. A Somogy megyei Bőszénfa közelében, a 67-es út mellett nem sokkal kilenc óra előtt a nagy szél az úttestre döntött egy fát, amely épp egy arra haladó autóra zuhant.

BAMA

A kocsit egy 71 éves kaposvári férfi vezette, holttestét csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a roncsból. A 100 kilométer/órás sebességgel érkező széllökések főként az ország középső részén okoztak gondokat. Csak tegnap hajnalig mintegy száz esetben riasztották a tűzoltókat, Veszprém, Somogy, Tolna és Bács-Kiskun megyében fakidőlések, kéményomlások miatt kellett kivonulniuk. A leszakadó ágak a Balaton- parton, valamint Székesfehérvár és Érd környékén fennakadásokat okoztak a vasúti közlekedésben, mivel több helyen is megrongálódott a felsővezeték. A szélviharra ezúttal előre figyelmeztetett a rendőrség és a katasztrófavédelem, s felhívták a figyelmet: a hét hátralévő részében is lehet ilyenre számítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!