Hírek

2008.05.22. 10:23

Fábiánné nem lepődött meg

Nem lepődött meg Fábiánné Rozsnyói Katalin hogy Janics Natasa, majd Kovács Katalin után az újdonsült Európa-bajnok női kajakos duó, Kozák Danuta és Szabó Gabriella is elhagyta csapatát.

MTI

"Megalakult az új magyar olimpiai négyes" - kommentálta a történteket a távirati irodának Fábiánné Rozsnyói Katalin, aki - mint mondta - még kitart. "Amikor ugyanis a két lány bejelentette, ők is Szegedre költöznek, megkérdeztem Kozák Danutát, miért mennek el, ő ezt válaszolta: "Nekem szimpatikusabb az a négyes, amelyikben a Kovács Kati és a Janics Natasa is benne ül." A hatszor is az év edzőjének választott szakembernél így öt női kajakos maradt.

Arra a jövőt firtató kérdésre, hogy mi lesz, miután Kozák távozásával megbomlott az a négyes, amelynek egyértelmű joga volt a szegedi Világkupán való indulásra úgy válaszolt: ettől kezdve minden a kapitány, Angyal Zoltán döntésétől függ, mivel a négyesben a kiírás szerint nem lehet cserélni. Így nem tudok mást mondani a maradék öt lánynak, hogy vagy megveritek a túloldaliakat, vagy…. "Azt is felajánlottam az "ötöknek", hogy meg kellene fontolniuk, nem az lenne a legjobb, ha testületileg lemennének Szegedre és jelentkeznének Sári Nándornál, a csodálatos férfi szakági edzőnél? Én meg jelentkezem nála segédedzőnek, mert én csak egy sarlatán vagyok. Erre úgy válaszoltak, hogy, hogy még fontolgatják a felvetésemet. Amint fentebb mondtam, a történtek után már semmin nem lepődnék meg” – mondta az MTI-nek Fábiánné rozsnyói Katalin.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!