Hírek

2009.03.28. 08:20

Gyurcsány Bajnaiból "csinálna" miniszterelnököt? Titkos terv

Gyurcsány Ferencnek van egy titkos forgatókönyve, amelynek célja, hogy Bajnai Gordon legyen a miniszterelnök - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek egy az MSZP felső vezetéséhez közel álló informátor.

Zoom - Magyar Nemzet

Bajnai Gordon jelölését a Magyar Nemzet szerint az elnökség több tagja is valószínűsíti, miután a héten sorra kiszivárogtak a párt miniszterelnök-jelöltjeinek nevei, akiknek esélyei gyakorlatilag már ekkor lenullázódtak - idézi a zoom a napilapot.

A lap úgy tudja, hogy a pártelnök terve éppen az volt, hogy a lehetséges jelöltek vérezzenek el.

A Magyar Nemzet információi szerint Bajnai Gordon gazdasági miniszterrel az a probléma, hogy a tagság, az MSZP-frakció, de az elnökség körében sem örvend túl nagy népszerűségnek, sőt inkább elutasítják a politikust. Ennek ellenére a lap forrása úgy vélte, Gyurcsány Ferenc bízik abban, hogy keresztülviheti állítólagos elképzelését, a párt ugyanis - hasonlóan az SZDSZ-hez - szeretné elkerülni, hogy előre hozott választások legyenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!