Hírek

2009.05.12. 13:36

Zuschlagék és az éjszakába nyúló buli meg az előkerült papír

A zuglói MSZP-szervezet irodájában egy éjszakába nyúló buli után, Zuschlag János javaslatára alapították meg a Fiatal Városért Egyesületet, amelyről minden jelenlévő tudta, hogy pénzszerzési céllal alakult meg - mondta a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon a per keddi tárgyalási napján az egyik tanú.

Népszabadság

A NATO-csatlakozás körül alapították meg a Fiatal Városért Egyesületet, a zuglói MSZP-irodán volt egy éjszakába nyúló buli, aminek a végén előkerültek papírok, azért, hogy alapítsanak egyesületet - mondta a jelenleg bankmenedzserként dolgozó tanú. Az egyesület alapítása "emlékeim szerint Zuschlag János ötlete volt" - fűzte hozzá.

Fodor Endre tanácsvezető bíró kérdésére a tanú elmondta: a jelenléti ívet aláírók közül mindenki tudott arról, hogy pénzszerzési céllal hozták létre az egyesületet. A bíróság előtt tett tanúvallomásból kiderült: "a szokásos baráti kör" vett részt ezen a rendezvényen, ahol Zuschlag János mellett többek között ott volt Arató Gergely, jelenlegi oktatási államtitkár, "valószínűleg" Tüttő Kata, aki jelenleg a fővárosi közgyűlés MSZP-frakciójának a tagja, valamint Krausz Csaba ötödrendű vádlott is - derül ki a Népszabadság tudósításából.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!