Hírek

2009.11.10. 09:50

Kívül-belül megújult a mindmegette.hu

Megújult a mindmegette.hu, a leglátogatottabb és leggazdagabb tartalommal bíró online receptoldal. A formai és tartalmi innováció jegyében a mindmegette.hu weboldal karácsonyi receptversenyt is hirdet látogatói részére.

Világgazdaság Online

A megújult mindmegette.hu közel 18 000 recepttel rendelkezik, ezen túlmenően a fogyókúrához, az egészséges életmódhoz, az allergiához és a nemzetek konyhájához kapcsolódó izgalmas olvasnivalókat kínál felhasználóinak.

A cél egy olyan weboldal létrehozása, amely megjelenésében és átláthatóságában is új dimenziót nyit a gasztronómiai tartalmak online közlésében. Ebben segít a jól strukturált menüsor, az átgondolt rovatstruktúra, az egyszerűséget és átláthatóságot biztosító oldalstruktúra.

A recepteken túlmenően, kiemelt gasztro-bloggerek közvetlen hangvételben osztják meg tapasztalataikat, receptjeiket az olvasókkal. Jamie Oliver, a nemzetközi hírű, rendkívül népszerű szakács péntekenként ad tanácsokat, ötleteket magyar nyelven az oldalon található blogjában.

Kiemelkedő újdonság a sajátoldal szolgáltatás, ahol a felhasználók megtekinthetik egymás főzési szokásait, kedvenc receptjeit, ételeit. Számos gasztro-kalkulátor érhető el a megújult mindmegette.hu weboldalon: e-szám kiértékelő, BMI kalkulátor, vitamintár, mennyiség váltó, valamint tennivaló lista segíti a látogatókat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!