Hírek

2011.08.09. 10:28

MSZP: a Fidesz nem tárgyal senkivel, csak kinyilatkoztat

Az MSZP munkástagozata felszólította a foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkárt, hogy tárgyaljon a munka törvénykönyve módosítása által érintett csoportokkal.

MTI

A szervezet az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében kifogásolja, hogy amikor a munka törvénykönyvét akarják átírni és "áll a bál az ország szakszervezetei, a munkavállalók és a kormány, a törvényalkotók között", akkor Czomba Sándor "eltűnik". A szakszervezetek mozgolódnak, mert senki nem tárgyal velük, tehát más módjuk nincs arra, hogy kifejezzék elégedetlenségüket - írják. 

"A foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár nem nagyon törte magát, hogy egyeztessen velük, igaz, ezzel egy cseppet sem tett mást, mint a hagyományosan arrogáns Fidesz-kormányzás és törvényhozási módszerei" - áll a közleményben, amelyben az ellenzéki párt azt a véleményét is rögzíti, hogy "a Fidesz nem tárgyal senkivel, csak kinyilatkoztat".

MTI -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!