Hírek

2012.10.08. 08:13

Viharral érkezett a lehűlés

Veszprém megyében vasárnap este több mint tíz esetben tűzoltók tettek szabaddá utakat, amelyekre a szél fákat döntött. Vas megyében villanyoszlop dőlt ki, és fák zuhantak vasúti sínekre.

Forrás: MTI

Zsigray Dániel, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese elmondta, a vihar az esti órákban a megye több pontján döntött ki fákat, amelyek nehezítették a közlekedést. Néhol az erős szél a házak tetejét is megbontotta.

Gaál Csaba, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője közölte, este hét óra körül Révfülöpnél a 71-es útra fa dőlt, ezért itt a rendőrök csak fél pályán engedték a forgalmat.

Vas megyében fákat és villanyoszlopot is kidöntött az átvonuló vihar. Lendvai Gábor, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletese az MTI-nek elmondta: a legtöbb riasztás Celldömölk térségéből érkezett, ahol a vasúti sínekre dőlt, Csepreg közelében pedig a vasúti felsővezetéket rongált meg  kidőlt fa. A főügyeletes közlése szerint Jákon egy villanyoszlop dőlt ki a szél miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!