Ingatlanajánló

2023.09.10. 16:20

Ki ne szeretne egész évben nyaralni? Ebben a házban megteheti!

Ez az orfűi örökpanorámás, tóra néző ingatlan jó megoldás lehet azoknak, akik elmenekülnének a városból a termèszetbe, mégis de a vàros közelében szeretnének maradni. A ház ráadásul energiatakarékos és saját vízellátó rendszerrel is rendelkezik.

Örökpanorámás házunk Orfűn a kilátónál új tulajdonosát keresi. A ház kétszintes, alsó szinten konyha, nappali, fürdő-wc, terasz, az emeleten 2 háló és közlekedő, WC és terasz található. A ház energiatakarékos, szigetelt, új nyílászárókkal ellátott. Fűtése gázkazánról és fatüzeléses kandallóval működtethető központi fűtéssel is megoldott. A ház saját vízellátó rendszerrel rendelkezik. A rezsi igen kedvező, mivel sem közös költsèg, sem csatornadîj nincs. Minden a fogyasztàs függvènye.

Az ikerház másik felétől teljesen leválasztott, külön udvar, külön bejárat, csupán 1 közös fal van. A tetőtérben beépíthető a padlás, illetve a terasz alatt található egy udvarból megközelíthető pince is. A házat a családunk építette 1985-ben, egy tulajdonosa van, hitel nem terheli.

Pécsi tégla lakás beszámítása értékegyeztetéssel lehetséges. Ingatlanos megkeresését nem kérem, már van megbízása egy ingatlan irodának.

Jó megoldás lehet, ha valaki menekülne a városból a termèszetbe,de a vàros közelében szeretne maradni.[...]”

 
 
 

 

 

Ha ez nem nyerte el a tetszését, nézegessen további nagy alapterületű házakat az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!