Ingatlanajánló

2024.06.15. 14:38

Jöjjön egy nagykozári ingatlan, közel egymilliárdért!

A ingatlan minden szögletén látszik, hogy a tulajdonosa építőipari szakemberként minden apró részletre figyelt. A csodás luxus ingatlan első ránézésre szerintünk nagyon megéri az - amúgy igencsak borsos - árát. És ön szerint?

 

Eladóvá vált Nagykozárban, egy újszerű, 2019-ben épült, tornácos, kiváló állapotban lévő családi ház. A tulajdonosa építőipari szakemberként, minden apró részletre kiterjedően, maximális szakértelemmel, és jó ízléssel, prémium minőségű alapanyagok segítségivel úgy építette, hogy az ingatlan több célú használatra is alkalmas legyen. Úgy, mint, lakóház vagy falusi turizmusra alkalmas vendégház....

Lakóterei kialakításnál, fontos szerepet kapott, hogy legyen egy nagyméretű közös Amerikai-konyhás nappali, a hálószobákból közvetlen kijárat kerüljön az udvarra. Továbbá, kettő fürdőszoba, tusoló és sarokkád külön, külön legyen. Gépészet átlátható rendszere egy olyan helyiségbe kerüljön ahol a mosókonyha is elfér. Tároló-műhely fűtéssel rendelkezzen. Nyáron az udvar legyen mindenki kedvenc helye, ahol a gyerekek játszani, a felnőttek pihenni, grillezni, főzni vagy éppen a vendégeket is tudják fogadni. Az autóknak fedett dupla garázs adjon védelmet.


 

Mindezeket figyelembe véve épült a 700nm-es területre, a 109nm-es családi ház aminek, összesen 239nm-es a felépítménye. 38-as porotherm tégla falazatnak és a 20cm-es szigetelésnek köszönhetően, rendkívül jó a hőmegtartása az épületnek. Tetőfödémre 30cm-es, az aljzatra 10cm-es hőszigetelés került. A ház cserépfedésű, amire 20KW napelem van felszerelve. Hőszivattyús fűtés rendszert kiegészíti a hűtő fűtő klima. Kovácsoltvas kerítés díszíti a házat az utcáról. Elektromos kapunyitó és kaputelefon nyitja a kapuit. Térkövezett út vezet a dupla garázsig, ami szintén elektromos távvezérléssel nyitható. Jellemzően műanyag 3 rétegű hőszigetelt nyílászárok kerültek beépítésre. Helyiség lista: Amerikai-konyhás nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 3 wc, előszoba, folyosó, mosókonyha, műhely, grillterasz, dupla garázs.

Bővebben a részletes információkat beszéljük meg az ingatlan megtekintésénél. Garantálom itt nem fog csalódni! Győződjön meg saját maga! Ide csak költöznie kell! Kérem, hívjon, mielőbb egyeztessünk időpontot! Elérhető vagyok egész nap, hétvégén is várom hívását!”

 


 

 
 

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!