Közélet

2011.12.24. 15:38

Posztumusz elismerés az egykori polgármesternek

Az óév végéhez közeledve hagyományteremtő céllal kiemelkedő eredményeket, teljesítményeket ismert el évzáró ünnepsége keretében a Szigetvári Emberekért Egyesület.

K. E.

A díjat minden évben olyan személy, személyek kaphatják, akik életük munkájával segítették Szigetvár fejlődését, hozzájárultak az élhetőbb város, a tenni akaró, és tenni tudó közösségek kialakításához. A kezdeményezés kapcsán alakult kuratórium a Szigetvári Emberekért díjat 2011-ben posztumusz adományozta Paizs József, Szigetvár tavaly elhunyt polgármesterének, a város fejlődéséért tett kiemelkedő tevékenységéért.

A díjat Paizs Józsefné vette át. Az idei másik díjazott Módos János birkózóedző lett, aki személyesen is a sportág egyik kiemelkedő személyisége, a város utánpótlás-nevelésének elkötelezett híve, keze alól nemzetközi eredményeket elérő sportolók kerültek ki, és kerülnek ki még napjainkban is.  

K. E. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!