Nemzeti konzultáció

2023.12.30. 20:51

Orbán Viktor: a genderpropaganda a gyermekeinkre leselkedő legnagyobb veszély (videó)

Nem érdekel bennünket, hogy Brüsszel mivel mentegeti, magyarázza a megmagyarázhatatlant. Itt kell lennie Európa legszigorúbb gyermekvédelmi rendszerének - mondta a miniszterelnök.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatót tart a Kormányinfó keretében a Karmelita kolostorban 2023. december 21-én

Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Benko Vivien Cher

Orbán Viktor elmondta, hogy miért fogják megvédeni a gyermekvédelmi törvényt Brüsszel támadásaitól. A Fidesz a miniszterelnök gondolatait tartalmazó videót a közösségi oldalukra töltötte fel.

A videóban Orbán Viktor arra hívja fel a figyelmet, hogy egyenesen kell beszélnünk.

A pedofíliára nincs bocsánat. A gyerek szent és sérthetetlen. A felnőtteknek meg az a dolguk, hogy a gyerekeket bármi áron megvédjék.

– mondta.

A miniszterelnök azt is elmondta, hogy nem az a lényeg, hogy megbolondult a világ és egyesek miféle visszataszító hóbortoknak hódolnak.

Nem érdekel bennünket, hogy Brüsszel mivel mentegeti, magyarázza a megmagyarázhatatlant.

– hangoztatta.

Ez itt Magyarország!

– emelte ki a miniszterelnök. Hozzátette: itt kell lennie Európa legszigorúbb gyermekvédelmi rendszerének.

A genderpropaganda nem egy jópofa marháskodás, nem egy szivárványos dumcsi, hanem a gyermekeinkre leselkedő legnagyobb veszély!

– mondta. Hozzátette: Ebben az ügyben még a legelszántabb kormány sem tud egyedül sikerrel járni. Itt mindenkire, szülőkre, nagyszülőkre, pedagógusokra és nevelőkre is szükség lesz.

Azt akarjuk, hogy hagyják békén a gyerekeinket

– hangsúlyozta. Hozzátette: az efféle dolgoknak semmi keresnivalójuk nincs Magyarországon és különösen nincs az iskolákban.

A videó végén pedig arra kérnek mindenkit, hogy töltsék ki a nemzeti konzultációt, aminek van ezzel a témával kapcsolatos kérdése is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában