CPAC Hungary

2024.01.12. 08:56

Idén is hazánkba látogatnak a világ legismertebb jobboldali vezetői (videó)

Idén április 25-én és 26-án rendezi meg újra, harmadik alkalommal az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungary-t, ahová a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el. A rendezvény főszónokának ebben az évben is Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét kérték fel.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencián a Bálna Budapestben 2023. május 4-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

2024 nem lesz eseménymentes az Alapjogokért Központ vezetője, Szánthó Miklós szerint:

Sorsfordító választások lesznek Európában és az USA-ban is, ma soha nem látott veszélyekkel nézünk szembe.

A főigazgató videóüzenetében ezzel összefüggésben elmondta: 

A budapesti CPAC-en az egész Európából, sőt, a világ minden tájáról érkező szövetségeseinkkel sikerre visszük a jobboldal nemzetközi forradalmát: woketalanítunk, aztán lecsapoljuk a mocsarat, hogy visszavegyük Brüsszelt és visszahódítsuk Washingtont is!

A CPAC Hungary-t korábban 2022-ben és 2023-ban rendezte meg az Alapjogokért Központ Budapesten: a korábbi években az "Isten, haza, család" hármasegységén, illetve a nemzeti jobboldali erők összeszervezésén ("Együtt erő vagyunk!") volt a hangsúly.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában