Találkozó New Yorkban

2024.03.04. 23:12

Szijjártó Péter: az amerikai vállalatoknak nagy szerepe van Magyarországon

Az amerikai vállalatok nagy szerepet játszanak a magyar gazdaság teljesítésének fokozatos növekedésében – írta közösségi oldalán a külgazdasági és külügyminiszter.

MW

Szijjártó Péter kiemelte, hogy az amerikai cégeknek fontos szerepe van a magyar gazdaság életében

Forrás: Facebook / Szijjártó Péter

Fotó: MARTON_KIRALY

Szijjártó Péter megjegyezte, hogy a magyar kormány és az amerikai vállalatok közötti együttműködésre egyáltalán nem lehet panasz, a kölcsönös érdekekre és a kölcsönös tiszteletre alapul. 

A Flextronics a világ egyik legnagyobb és legösszetettebb elektronikai beszállító vállalata, Magyarországon hat városban kis híján 7000 magyar embernek ad munkát

– ismertette bejegyzésében Szijjártó Péter, aki hozzátette, hogy mivel a Flextronics kifejezetten népszerű beszállító az autógyártó vállalatok körében, és mivel az autógyártó vállalatok Magyarországon folyamatosan növelik a kapacitásaikat, arra számít, hogy 

a Flextronics-szal való együttműködésünk is egyre szélesebb lesz, és a vállalat egyre több szerepet szán a magyarországi működésnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában