Voks 24

2024.05.16. 23:36

Menczer Tamás: a magyar emberek támogatása nélkül nem védhető meg az ország biztonsága

Magyarország létfontosságú választás előtt áll, a magyar emberek támogatása nélkül az ország békéje és biztonsága, illetve a kormány békepárti pozíciója nem védhető meg - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója Nagyatádon csütörtökön.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Fidesz-KDNP választási fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón Ózdon 2024. május 8-án

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

Menczer Tamás a kormánypártok országjáró fórumához kapcsolódó sajtótájékoztatón hangsúlyozta: aki háború és béke kérdésében rosszul dönt, az a döntését soha nem tudja kijavítani. 

"Tehát itt nem dönthetünk rosszul, mert akkor belesodródunk a háborúba és a háborúban mindent elveszíthetünk: a fizikai biztonságot, az egzisztenciát, a házat, illetőleg ami a legfontosabb, a gyermekeinket és unokáinkat, a gyermekeink és unokáink jövőjét" 

- hívta fel a figyelmet. 

A politikus hangsúlyozta, a helyes döntés a béke, a békét pedig a Fidesz és a KDNP viseli Magyarországon, egyúttal arra buzdította választókat, menjenek el szavazni június 9-én, és támogassák a "béke hangját", a békepárti erőket. 

Úgy vélte: a teljes baloldal, a régi és az új baloldal is Gyurcsány Ferenctől Márki-Zay Péteren át Magyar Péterrel bezárólag háborúpárti és külföldről finanszírozott, lerombolná Magyarország békéjét és biztonságát. 

Ezek a baloldali politikai erők mindig járnak egy kis táncot egymás körül, de a végén mindig összefognak, mert külföldi megrendelőik ezt várják el tőlük

 - fogalmazott. 

Menczer Tamás szólt arról, hogy Magyarország szomszédságában már több mint két éve tart a háború. 

A helyzet napról napra rosszabb, "óriási a nyomás rajtunk a háborúpártiak részéről", hogy belepréseljenek, belenyomjanak bennünket ebbe a háborúba, és jól látszik az is, hogy aki megteszi az első lépéseket a háború felé, az soha nem fog tudni megállni ezen az úton - fejtette ki. 

A kommunikációs igazgató emlékeztetett arra, hogy "a németek sisakok küldésétől indultak és most már tankoknál, meg minden egyéb fegyvernél járnak, sőt, most már a sorkatonaságról beszélnek". 

"Ezért mondjuk, hogy mi ebből ki akarunk maradni, ellen akarunk állni a háborúpártiak nyomásának, meg akarjuk óvni Magyarország békéjét és biztonságát" 

- hangoztatta. 

Menczer Tamás az önkormányzati választásokról szólva kiemelte, azért kéri a Fidesz-KDNP jelöltjeinek támogatását, mert 

ahol baloldali politikusok nyernek, ott nem a település fejlesztésére koncentrálnak, hanem a települést erőforrásként használják a kormány elleni harcban. 

Ez látható mindenütt, leginkább a fővárosban, és ebben a folyamatban a falu, a város és a főváros lepusztul, tönkremegy - mondta, hozzátéve, ezzel szemben a fejlődést, fejlesztést mindig a Fidesz-KDNP polgármesterei és képviselői jelentik.

Szászfalvi László (KDNP), a térség országgyűlési képviselője  a választási fórumon Ludas Lászlót, a Fidesz-KDNP nagyatádi polgármesterjelöltjét, jelenlegi alpolgármestert ajánlotta a választók figyelmébe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában