Postabontás

2022.12.21. 08:07

Karácsonyra készülve hol marad a türelem? - teszi fel a kérdést olvasónk

Dunántúli Napló

Fotó: Koldunov Alexey

A karácsony a szeretet ünnepe, mindenki erre készül ezekben a napokban. Az élelmiszerdiszkontok forgalmán is jól érződik ez – már a parkolókban látni, hogy mi vár az emberre az üzletben. Tömeg, tumultus. Az autóval helyet találni egyáltalán nem könnyű, ráadásul nagyon sok az olyan bolt, amelynek akkor is kicsi a parkolója, ha nincs közel a karácsony. Szerencsés, ha valaki épp akkor érkezik, amikor valaki épp végzett a vásárlással és elhagyja a helyszínt. Ilyenkor index ki, bízva abban, hogy ezt mindenki más, aki szintén parkolóhelyet keres, látja, tudomásul veszi és elfogadja. Szeretet ünnepe ide vagy oda, ilyen helyzetben semmi nem számít.


Aki előbb rá tud kanyarodni, azé a hely. Így jártam én is, a parkolót előlem elfoglalták, de gondoltam, sebaj, ráérek, megvárom, amíg egy másik felszabadul. Lassan elkezdtem haladni, óvatosan, nehogy a vásárlók közül bárkit is elüssek, mögöttem azonban egy autóstársam dudaszóval jelezte, hogy ő bizony sietne. Nos, erre számíthat, aki a karácsony előtti napokban vásárlásra adja a fejét. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!