Szemfülesnek kell lenni

2023.05.20. 21:30

Kevés az akciós termék az üzletekben – bosszankodnak olvasóink

Továbbra is nagyon szemfülesnek kell lenni, vagy szerencsésnek ahhoz, hogy az akciós élelmiszerekhez hozzájussanak a vásárlók – osztották meg tapasztalataikat olvasóink.

W. K.

Fotó: Kaspars Grinvalds

– Nagyon olcsón kínálták a sajtot az egyik élelmiszerdiszkontban – többször is próbálkoztam egy nap alatt, de egyszer se sikerült úgy odaérnem , hogy legyen a polcon a valóban kedvező árú termékből. Ha valamit akciósan hirdetnek meg, akkor miért nincs belőle jelentős mennyiség készleten? Vagy csak csalogatják a vevőket? – tette fel a kérdést előfizetőnk. 

Más a következőt írta: – Azt figyeltem meg, hogy egy rövid időszak után újra visszaállt azoknak a termékeknek az ára, amik a közelmúltban csökkenésnek indultak. Ugyanakkor vannak olyan áruk, amik az alapanyagárak csökkenése ellenére is tartják a magas árszintet, gyakorlatilag minden üzletben. A „megfizethető” sávba csak akciósan kerül az áruk. Akkor meg az a baj, hogy nagyon szerencsésnek kell lenni ahhoz, hogy legyen is az adott termékből az üzletben, mert elkapkodják.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!