Postabontás

2024.05.03. 08:20

Olvasónk szerint az Expo Centert is hagyják tönkremenni

Wald Kata

Botrány: Péterffy önkormányzatának cége tíz nappal a Pécsi Egyetemi Napok előtt zárta le az Expo Center egyik termét

Nem kell azon csodálkozni, hogy az Expo Center is a többi romos pécsi épület sorsára jut hamarosan. A Postabontásban többen, több téma kapcsán is leírták már véleményként, hogy a városnak nincs gazdája. Az Expo Center példája is ezt jól mutatja. Miután a nemrég történt felújítások ellenére sincs egy valamirevaló, a mai kor igényeinek mindenben megfelelő sportcsarnoka a városnak, az Expo Center kiváló rendezvényhelyszín lehetne. Nem véletlen, hogy a Pécsi Egyetemi Napoknak is ezt a helyet választották. Igaz, hogy a kertvárosiak közül ennek többen az épületből kiszűrődő hanghatások miatt nem örülnek, de legalább van hol egy ilyen nagyrendezvényt megtartani. 

Hiába a lakossági panaszok, a hangszigetelést nem sikerült az elmúlt években megoldani úgy, hogy a környék számára a hangos bulik ne jelentsenek egyet az álmatlan éjszakákkal, és ezek szerint a szükségszerű szerkezetmegerősítéssel se foglalkozott a város vezetése. Nem annyira fontos talán ez az épület a város életében, hogy költsenek a felújítására? Az eredmény most látható. Nagyon remélem, hogy a Pécsi Egyetemi Napok színvonalán mindez nem lesz majd érezhető! 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!