PR-cikkek

2014.05.29. 10:26

Milliós műszerekhez jutott a napokban a gyermekklinika

A Pécsi Gyermekgyógyászati Klinika Gyermekradiológiai Intézet röntgenrészlege újabb eszközökkel gazdagodott az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület gyűjtése és adományozása jóvoltából. (x)

BAMA

Az adományozás alkalmából rendezett ünnepségen Nagy István elnök adta át az eszközöket az intézményt képviselő Dr. Cholnoky Eszternek, a Gyermekradiológiai osztály vezető főorvosának.

Az adományozáson Nagy István elnök elmondta: az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület immáron hetedik éve teszi szebbé és élhetőbbe az arra rászoruló gyermekek mindennapjait. Kampányuk célja, hogy országosan több kórház gyermekosztályának juttassanak el létfontosságú egészségügyi készülékeket. A külföldi beszállítótól beszerzett eszközök értéke több millió forint.

– Örvendetes, hogy jó néhány civil szerveződés átérzi a kórházak nehéz gazdasági helyzetét, és gyűjtésükkel, adományaik révén hozzájárulnak kis betegeik ellátásának komfortosításához – tette hozzá az elnök.

A cikk megjelenését támogatta a PTE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!