PR-cikkek

2016.06.15. 10:56

Design felsőfokon – kreatív fórum Pécsett

Idén ősszel immár harmadik alkalommal szervezi meg a kamara együttműködő partnereivel a DesignPécs rendezvénysorozatot. (x)

BAMA

Amit a DesignPécs során megmutathatnak: divat, kesztyűipar, orgonagyártás, alkalmazott művészet, ékszerkészítés, építészet és lakberendezés3D technológiák és azok alkalmazási lehetőségei, járműgyártás és formatervezés, kézműves termékek, audiovizuális technológiák; film és videó. A DesignPécs technológiai, építészeti, képzőművészeti designkiállításokkal, divatbemutatókkal, nyitott designlaborokkal, -műhelyekkel, kihelyezett szemináriumokkal, képzésekkel, workshopokkal, designvásárokkal, fórumokkal és kerekasztal- beszélgetésekkel, koncertekkel várja az érdeklődőket. A kamara a koordinátori tevékenység mellett az ipari megközelítést előtérbe helyező programokkal támogatja a rendezvénysorozatot. A tavalyi, második DESIGN nagy sikert aratott. A 10 napon át tartó rendezvénysorozaton 13 helyszínen 21 program valósult meg, 25 résztvevő programgazda közreműködésével. Az eseményeket a közönség a designpecs.hu weboldalon, valamint a DesignPécs Facebook oldalán követhette nyomon. Az idei tervekről is ezeken a felületeken olvashatnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!