PR-cikkek

2016.06.15. 10:53

Szakmájuk legjobb tanulóit díjazták

A negyven szakmában megrendezett idei SZKTV dobogós helyezettjeit, a 120 tanuló felkészítő tanárait, családtagjait köszöntötték a Parlamentben tartott díjátadó ünnepségen. (x)

BAMA

A baranyai versenyzők közül elismerésben részesült: I. helyezettek: Spolár Judit bőrdíszműves, Baluka Patrik hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő, Rostás Zoltán Ádám ipari gépész II. helyezettek: Kereszturi Angéla fodrász, Gangel Kamilla női szabó, Gombosi Melánia kereskedő. III. helyezett: Matacz Milán gépi forgácsoló. A Szakma Sztár Fesztiválra a pécsi kamara szervezésében közel 500 pályaválasztás előtt álló általános iskolás jutott el. Egyikük, Nagy Máté, a Lippói Gárdonyi Géza Általános Iskola tanulója a fesztiválról az MKIK pályázatára írt élménybeszámolójával megnyerte a lehetőséget, hogy idén decemberben részt vegyen az Euro Skills versenyen, a svédországi Göteborgban. Az ünnepségen Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Cseresnyés Péter, munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár és Kara Ákos, infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár adták át az elismeréseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!