PR-cikkek

2016.06.15. 10:57

Webshop indítása nemzetközi „vizeken”

Két érdekes cikksorozatot indított el honlapján a kamara a beérkezett ügyfélkérdések alapján. (x)

BAMA

Az egyik hét részben foglalkozik a webshop indításával és üzemeltetésével, a másik cikksorozat három fejezete, a nemzetközi kereskedelemben felmerülő kisebb összegű tartozásokkal foglalkozik Mit tehetek, ha külföldi partnerem tartozik? címmel. Ezen belül bemutatja az Európai végrehajtási eljárás, a Kis értékű követelések európai eljárása és az Európai Fizetési Meghagyás intézményét.

Ma szinte minden hagyományosan folytatható tevékenységnek megvan az online dimenziója is. A tájékozódás, a szórakozás és természetesen a vásárlás is egyre gyakrabban történik a világhálón keresztül. A hagyományos módon, a kereskedő üzlethelyiségében kötött ügyletek mellett az információs technológia fejlődésével a netes áruházak alkotják a kiskereskedelmi értékesítési csatornák legnépszerűbb irányait, és az utóbbi öt évben itt a legnagyobb mértékű a forgalomnövekedés is. A sorozat eddig megjelent öt cikke részletezi a webshop indításához szükséges vállalkozási formákat, hatóságokat, fogyasztóvédelmi kérdéseket és még egy „minta webshopot” is bemutat. Info: www.pecsikamara.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!