PR-cikkek

2016.11.18. 11:48

Határon átnyúló vidékfejlesztési terv

Közel negyven érdeklődő vett részt a kamara által szervezett tájékoztató fórumon, amelyen a jövő év elején megnyíló Magyarország–Horvátország határon átnyúló együttműködési programot, valamint a Vidékfejlesztési Program aktuális pályázatait mutatták be a felkért szakértők. A magyar–horvát programban – a mezőgazdasági tevékenységet végzőkön kívül – valamennyi kis- és középvállalkozás részt vehet. (x)

BAMA

A legfontosabb feltétel, hogy legalább két (egy magyar és egy horvát) cég közösen adja be pályázatát, melynek legfőbb eleme az együttműködés, mely a projekt zárásától számított két évig eredményt hoz. A támogatható tevékenységek köre igen széles, a vissza nem térítendő támogatás a teljes költségvetés 75%-a lehet, melynek összege 30 000 és 135 000 euró között lesz.

Vida Laura, Magyar Nemzeti Vidékfejlesztési Hálózat Baranya megyei területi felelősének előadásában szó volt az átalakulás előtt álló hálózatról, az aktuális feladatokról, a nyitott pályázatokról, valamint az év végéig megnyíló forrásokról. Eddig 38 pályázatot írtak ki közel 900 milliárd forint értékben, 29 pályázat áll előkészítés előtt 350 milliárd forint pályázható összeggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!