PR-cikkek

2016.11.28. 12:43

Monitorok tájékoztatnak a buszokon

Ma alacsonypadlós buszok járnak Pécsen, nő a légkondis járművek száma, tisztábbak a buszok, bárhonnan egy busszal be lehet jutni a belvárosba. (x)

BAMA

– Utazási információk mellett közérdekű híreket, reklámokat, aktuális kulturális programokra szóló felhívásokat is képesek megjeleníteni azok az LCD-monitorok, melyeket nemsokára a pécsi buszokba szerelnek be – jelentette be Pécs alpolgármestere, Decsi István a napokban.

– Talán emlékeznek még rá: néhány éve havi szinten ezer és ezer járat maradt ki, koszos, régi járművek érkeztek a megállókba. Olyan buszok voltak ezek ráadásul, amelyeket egy kézzel írt számlával kiszerveztek az előző városvezetés idején, és amelyek NAV-végrehajtás alatt álltak. Emlékszem arra is, hogy a kerekes székkel buszozók szemét egyetlen midibusszal szúrták ki – idézte fel Decsi István.

Kifejtette: ma alacsonypadlós buszok járnak Pécsen, nő a légkondis járművek száma, tisztábbak a buszok, bárhonnan egy busszal be lehet jutni a belvárosba, XXI. századi az utastájékoztatás, megszűntek a járatkimaradások, kedvezményeket kapnak a kisgyerekesek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!