PR-cikkek

2016.11.13. 23:31

Tettye Forrásház Zrt. – a mindennapi szolgáltatáson túl (x)

BAMA

 

Korallakvárium

Nyáron égszínkék ivókutat avatott, novemberben a korallakváriumot fogadta örökbe a TETTYE FORRÁSHÁZ a Pécsi Állatkertben. A vízszolgáltató ezzel is szeretne hozzájárulni, hogy a zoo minél változatosabb, természetközelibb módon mutassa be a vízi élővilágot, felhívva a látogatók figyelmét a természet szeretetére, az élőlények megismerésére és megóvására.

Hasznos adomány

Több mint két tonna elektronikai hulladékot adott át a TETTYE FORRÁSHÁZ a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, így segítve a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását. A szervezet több mint egy éve működteti elektronikai hulladékokat bontó és válogató pécsi üzemét, amellyel amellett, hogy munkát ad, fontos környezetvédelmi célokat is szolgál.

Tudásmegosztás

Népszerű a pécsi vízszolgáltató a fiatalok körében – több száz diák látogat el évente a társasághoz, hogy a közműszolgáltatások hátterével ismerkedjen. Október végén a PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola diákjai töltöttek egy napot a Tettyénél; a logisztikai képzésben tanulók a vállalat logisztikai folyamataiból, raktárkezelésből kaptak ízelítőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!