PR-cikkek

2016.12.03. 10:32

Helyből jobb! – hasznos tanácsok

Helyből jobb! elnevezéssel a Földművelésügyi Minisztérium országos fórumsorozata járja az országot, és az esemény november 23-án érkezett Pécsre a Civil Közösségek Házába (Szent István tér 17.). (x)

BAMA

Nagypall, Márok, Markóc, Liget, Orfű, Kovácsszénája, Husztót és Páprád mutatta be itt helyi termékeit, a termelők pedig fontos tudnivalókat ismerhettek meg a kistermelői élelmiszer-termelés feltételeiről, a helyi élelmiszerek jelölési szabályairól, a védjegyrendszerről, és hogy miként juttathatják a piacra helyi, kézzel készült, ízes, tartósítószer-mentes termékeiket. A szabályokról és lehetőségekről szakemberek adtak jól hasznosítható információkat, hiszen Baranyában több olyan projekt indul a közeljövőben, ahol a helyi piacokat szeretnék fejleszteni, többek között Harkányban, és a sásdi járásban is.

A Baranya Megyei Értéktár Bizottság pedig a továbbiakban marketingmódszerekkel segíti a helyi termelőket és termékeket, mert sok olyan értékünk van, amit érdemes megmutatnunk a világnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!