Sport

2009.06.27. 17:27

Horti helyett a pécsi fiatalok kapnak esélyt a Panthersnél

A PVSK férfi kosárlabdacsapatánál új igazolások helyett két pécsi fiatalnak, Eilingsfeld Jánosnak és Lepsényi Ádámnak biztosítanak több játéklehetőséget.

F. Z.

Bár korábban arról írtunk, Horti Bálint is csatlakozik a PVSK-PannonPower férfi kosárlabdacsapatához, sőt, csütörtökön a játékos is arról beszélt, milyen poszton vehető számításba, pénteken kiderült: a kecskeméti sportolónak mégsem kell Pécsre költöznie.

– A vezetőedzővel konzultálva úgy ítéltük meg, hogy inkább a két pécsi fiatalnak, Eilingsfeld Jánosnak és Lepsényi Ádámnak biztosítunk több játéklehetőséget – mondta el lapunknak Máté János, a csapatot működtető kft. vezetője. – Ők a 2008/2009-es idényben is pályára léptek néhány felnőtt meccsen, igaz, a legtöbbször csak perceket kaptak, ám az utánpótlás-találkozókon rendre a PVSK legjobbjai voltak. A következő szezonban bizonyíthatják, hogy a felnőttek között is megállják a helyüket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!