Sport

2012.08.03. 18:18

Az első gólt a Fradinak lőtte

Címkék#Pécs#PMFC

Szombaton jócskán megtelik majd a PMFC stadionja, hiszen a Ferencváros látogat Újmecsekaljára. A pécsiek rutinos futballistája, Bodnár László elárulta, a zöld-fehérek ellen lőtte első NB I-es gólját.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

Játsszon bárki a Fradiban, legyenek bármilyen helyen a tabellán a zöld-fehérek, ellenük mindig különleges futballozni. Legalábbis így gondoltuk, a 46-szoros válogatott Bodnár László azonban némileg lehűtötte lelkesedésünket.

– Nekem ez most nem lenne különleges mérkőzés – mondta a tegnap délelőtti edzés után a nyáron a PMFC-hez szerződő védő. – Legyen nekik különleges, hogy velünk játszhatnak!

Persze kellemes és nem mindennapi emlékei azért neki is vannak a Ferencváros elleni csatákról. Azt a meccset sosem fogja elfelejteni, amikor Debrecenben 6-1-re verték a zöld-fehéreket: „Az utolsó gólt ráadásul én szereztem, az volt az első találatom az élvonalban.”

Kérdésünkre, hogy most lőhet-e gólt a Fradinak, vagyis pályára léphet-e egyáltalán, így álaszolt a nemrég még sérüléssel bajlódó játékos: „Nem vagyok még százszázalékos, biztosan nem leszek a kezdőben.” Pedig a rutinja és a köztudottan kiváló erőnléte biztosan hasznára lenne a PMFC-nek. Úgy tűnik, a Dinamo Kijevnél olyan kiképzést kapott, amiből nyugdíjaskoráig megélhet: „Lobanovszkij azt mondta, aki négy–öt évig ott játszik, annak a későbbiekben nem lesz gondja az erőnlétével.”

Buszok a meccs után

JÓ HÍR a szurkolók számára, hogy a szombati, 20.45-kor kezdődő PMFC-Matias – Ferencváros mérkőzés után három autóbuszvonalon biztosítják a közforgalmú közlekedést választók hazajutását. Menetrenden kívül 22.45-kor járatok indulnak Uránvárosból az 1-es, a 21-es és a 27-es vonalon.

A MÉRKŐZÉS NAPJÁN 19 órától a 27-es vonalon az autóbuszok Uránváros és az Egyetemváros között terelőútvonalon (Uránváros–6-os főközlekedési út–Tüzér utca) közlekednek. A stadionhoz legközelebb eső megálló a Szántó Kovács J. utcai (21-es járat megállója), kimarad a Bóbita park és a Gyümölcs utca megálló.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!