Tánc

2022.09.07. 11:01

Az élmény mellett még nyerhet is a város táncot kedvelő közönsége

Móga Richárd

Forrás: Fordan Táncklub

A Fordan Táncklub vezetői és oktatói nyílt napra invitálja a város táncot kedvelő közönségét. Mint minden tanév elején, ezúttal is kiemelt rendezvényt szánnak azoknak, akik szeretnék jobban megismerni az egyesületet, vagy éppen ki szeretnének próbálni valamely táncműfajt.

A népszerű csapat a legújabb táncos otthonukban, az új Fordan Tánccentrumba tartja majd bemutatóját, ahova vélhetően sok érdeklődő család és leendő ifjú táncos fog kilátogatni, hiszen a táncbemutatókon kívül mind a három teremben más és más táncműfajt lehet kipróbálni.

Forrás: Fordan Táncklub

Szeptember 11-én, fél kettőkor lesz kapunyitás és a program 14 órakor egy igen pörgős műsorral kezdődik. Többek között a klub legrégebbi és legeredményesebb táncosai fognak színes műsort adni a jövő táncosainak, hogy kedvet kapjanak a tánchoz.

Újdonságból sem lesz hiány, hiszen első ízben került be a választható táncok közé a Flamenco, amelyet élő gitár kíséretében lehet majd kipróbálni.

Sőt, a Ritmo TSE táncosai – akik ezúttal a nyílt nap vendégei – a társasági táncokat fogják népszerűsíteni a nyílt napon.

Érdemes táncra perdülni, ugyanis mindenki, aki aktívan részt vesz valamely nyílt órán, kap egy sorsjegyet, amivel a nap végén belföldi utazást, ajándéktárgyakat, ajándékcsomagokat, valamint utalványokat nyerhetnek a legszerencsésebbek. Sőt, külön jutalmazzák azokat, akik éppen a nyílt napon döntötték el, hogy beiratkoznak a Fordan Táncklubba.

Forrás: Fordan Táncklub

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!