Szépség és divat

2009.11.17. 12:19

Ó mister! Levetkőzött a pletykafészek!

A Gossip Girl mostanában bajban van, hiszen a sorozat nézettsége sokat esett az utóbbi időben és úgy tűnik, hogy sem Victoria Beckham cameója, sem Lady Gaga szereplése, vagy a fülledt, már-már erotikus jelenetek sem képesek a televízió elé csalogatni a nézőket.

BAMA

A csatorna éppen ezért erősen fontolóra vette, hogy elbúcsúzzanak-e a szériától. Mindez Leighton karrierjének egyáltalán nem ártott meg, sőt!

A mindössze 23 éves színésznő " target=_blank>mostanában jelentkezett új klippel, újabb verseskötet kiadását is tervezi, de népszerűsége minden bizonnyal az olyan fotók miatt emelkedik rohamosan, mint amilyenekkel a GQ magazin januári számában ajándékozza meg a férfi olvasókat. Leighton ugyanis fehérneműben pózol a képeken, a helyenként kihívó fotóktól sokat vár a magazin, de feltesszük joggal, hiszen a színésznő igazán kirobbanó formában van!

Leighton Meester ügyesen irányítja a karrierjét, és nagy jövőt jósolnak neki. Hírnevének az sem ártott, hogy még a nyáron egy korai szexvideója került elő, bár tagadták, hogy ő szerepelne a felvétel, mindenesetre hatalmas szenzációt keltett a hír. A színésznő most hivatalosan lépett lenge öltözetben a kamera elé, és ezeket a képeket biztosan nem fogja majd letagadni!

Ajánljuk még:

Párizsi sikk karácsonyra!

Angelina Jolie ideje lejárt?


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!