Szépség és divat

2010.03.24. 10:06

Kate Moss meztelen fürdőzése

A 36 évesen is tökéletes formában van a topmodell, aki ezúttal egy tengerparti fotózáson dobta le a ruháit.

BAMA

Hiába tűnnek fel időről-időre óriási tehetségnek kikiáltott modellek, és ígérgetik a "nagy öregek" leváltását, még manapság is az a legnagyobb esemény a divatszakmába, ha olyan nevek állnak kamera elé, mint Naomi Campbell, Claudia Schiffer, vagy éppen Kate Moss!

Kate már egy ideje ígérgetik, hogyhátat fordít a divatnak és inkább az üzleti élettel, valamint zenei karrierjével kíván foglalkozni, de természetesen a divatvilág nem engedi egykönnyen egyik legkedvesebb szupermodelljét, aki 36 évesen is kirobbanó formában van. Aktuális fotói kapcsán mindig megállapíthatjuk, hogy nem véletlenül ő az egyik legnagyobb név a szakmában!

Kate Moss most a Vogue Hommes International számára pózolt a kamera előtt, méghozzá egy nem is akármilyen sorozatban! Mario Sorrenti készítette a tengerparti képeket, amelyeken Kate Moss anyaszült meztelenül látható. Az angol szupermodell ebben az évben már másodszor dobta le magáról a ruháit, első ízben a LOVE magazinnak meztelenkedett.

A Vogue Hommes nem hiába egy férfi divatmagazin, jó érzékkel választották a tavaszi szám címlapjára a frissen eljegyzett Moss kisasszonyt, aki ezúttal is remek formában van. A tengerparti környezetben fotózott modell ezúttal sem volt félénk, magától értetődő természetességgel pózol pucéron. A képek persze már most élénken foglalkoztatja a médiát, hiszen egyre inkább úgy tűnik, hogy a modelleknél divatba jött a szőr! Daria Werbowy a LOVE magazin sorozatában villantotta meg a mostanában megszokottnál jócskán dúsabb szeméremszőrzetét, most pedig Kate vállalja büszkén ezt a fazont, ráadásul, a képeken az is látszik, hogy a szupermodell nem erőlködött, hogy egyenletes legyen a testszíne, bugyi-vonala pontosan látszik a képeken. Igaz, azt már régóta tudtuk Kate Moss messzire elkerüli a szoláriumokat, ő természetes barnulás híve, persze könnyedén teheti, ha bármikor elugorhat a tengerpartra egy kis napozásért!

Az egész a képanyag a GLAMOUR ONLINE oldalán>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!